x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Valigeta EnergoTeam Fishing Box K4 Comet Mare Tip.1077

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Valigeta EnergoTeam Fishing Box K4 Comet Mare...

Valigeta EnergoTeam Fishing Box K4 Comet Mare Tip.1077

Valigeta Fishing Box K4 Comet Mare Tip.1077

Marime 34x26x35,5cm

75091077
IN STOC FURNIZOR
143,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Valigeta este fabricata în Italia si a fost conceputa pentru pastrarea-transportul accesoriilor de pescuit stationar sau la rapitor. Compartimentarea ergonomica permite stocarea a 3 cutii glisante, iar la partea superioara are un compartiment mai încapator pentru articole de dimensiuni mai mari, de exemplu mulinete, role de fir de 300 m, etc.

Dimensiunile valigetei sunt : lungime 34 cm, latime 26 cm, înaltime 35,5 cm.

Dimensiunile cutiilor culisante sunt: lungime 28 cm, latime 18 cm, înaltime 5,5 cm. Cutiile culisante sunt transparente si pot fi compartimentate – putem avea pâna la 13 compartimente în fiecare cutie!, în functie de articolele pe care dorim sa le stocam, cu ajutorul unor separatoare mobile. Aici pot fi pastrate accesorii de dimensiuni mai mici ca de exemplu naluci, plumbi, plute, etc.

Valigeta este confectionata din plastic rezistent si în caz de nevoie poate fi folosita si ca scaunel pentru o persoana de greutate medie. Pentru transport este prevazuta cu mâner ergonomic iar pentru pastrarea în siguranta a continutului valigeta se închide cu clapete sigure, având prevazut si un dispozitiv pentru încuiere cu lacatel.

Valigeta Fishing Box K4 Comet Mare este un accesoriu util si versatil pentru pastrarea si transportul accesoriilor variate de pescuit atât pentru stationar cât si pentru pescuitul la rapitori.

Tip
Valigeta

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.