x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

1. INTRODUCERE

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului www.karp.ro se recomanda citirea completa a documentului. SC KARP SPORT & FISHING SRL face precizarea ca toate fotografiile prezente pe site-ul www.karp.ro, sunt cu caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsele respective.

SC KARP SPORT & FISHING SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare. Totodata SC KARP SPORT & FISHING SRL poate aduce modificari preturilor si specificatiilor fara o notificare prealabila. Nu suntem responsabili de eventualele erori de afisare. Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare.

Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari.

2. ELEMENTE DEFINITORII

Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala SC KARP SPORT & FISHING SRL, avand sediul social in
Sos.Pantelimon nr.12, sector 2, Bucuresti – ROMANIA, Reg.Com.Nr.J40/4931/2015 CUI 34415754.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator Telefonic

3. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.karp.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.

Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Telefonica a Comenzii de catre Vanzator.

Confirmarea se face telefonic.

4. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

b. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

5. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii.

6. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

In cazul in care prin continutul sau site-ul www.karp.ro incalca drepturi de proprietate intelectuala ne cerem scuze si va rugam sa ne contactati la adresa: sitekarp@gmail.com pentru remedierea situatiei.

7. CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Mesajele (e-mail-urile) www.karp.ro sunt transmise prin intermediul unui serviciu externalizat. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.karp.ro SC KARP SPORT & FISHING SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Cu privire la datele cu caracter personal:

SC KARP SPORT & FISHING SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor si altor documente legale impuse prin lege, rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu serviciile oferite de magazinul www.karp.ro si trimiterea de mesaje informative/campanii publicitare si de marketing direct.

Datele dumneavoastra sunt necesare emiterii de facturi sau documente (garantii, certificate de conformitate, etc) iar refuzul furnizarii acestora poate insemna imposibilitatea asigurarii serviciilor oferite de SC KARP SPORT & FISHING SRL prin magazinul www.karp.ro

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC KARP SPORT & FISHING SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

   personale vizate (clientii www.karp.ro)

   operatorului de newsletter in scopul trimiterii de campanii de informare/publicitate/marketing sub clauza de confidentialitate si interdictia redistributiei acestora.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solictati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere pe adresa de posta electronica : sitekarp@gmail.com, sau telefonic, catre SC KARP SPORT & FISHING SRL.

Datele cu caracter personal colectate pot fi transferate in strainatate serviciului contractat in scopul trimiterii campaniilor derulate sub brandul www.karp.ro.

8. TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

9. FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10. RISCURI SI RESPONSABILITATI

a. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator prin servicii externe de curierat si curierat rapid.

b. Transport – Ambalare

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

11. ACCEPTARE CONTRACTULUI

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile, exceptie facand situatia in care SC KARP SPORT & FISHING SRL se afla in imposibilitatea din cauza unor factori de natura externa caz in care acesta se obliga sa ramburseze contravaloarea achitata de catre Cumparator daca este cazul. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de www.karp.ro (SC KARP SPORT & FISHING SRL) Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 14 zile.Costurile privind transportul (returul) produselor, intra exclusiv in obligatia Cumparatorului.

12. GARANTII

Produsele comercializate de catre site-ul www.karp.ro sunt noi si second-hand si beneficiaza de garantie, acolo exista posibilitatea.In cazul in care Cumparatorul este nemultumit de neconformitate, produsele pot fi returnate, sau inlocuite in termen de maximum 14 zile, conform Legii 449/2003, reactualizata in 2017.

O eventuala problema referitoare la produsele noastre va fi sesizata in maxim 48 de ore de la receptia marfii pe adresa sitekarp@gmail.com sau telefonic. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

13. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

14. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare.

Vanzatorul nu va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

15. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

16. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente / SOL (Solutionarea litigiilor online)

17. ALTE PREVEDERI

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Va multumim.

Conducerea SC KARP SPORT & FISHING SRL

 

ATENTIE! Stocurile din magazinul fizic difera de cele de pe magazinul online (site).

                 Atentie! Toate comenzile online sau telefonic preluate in zilele de vineri dupa ora 12:00, vor fi prelucrate si livrate cu ziua de luni.

- pentru comenzile mai mari de 200 Lei transportul este gratuit;

 

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.karp.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.karp.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.karp.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si site va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si conditii.

ATENTIELa receptionarea coletului de la curieri, verificati integritatea produselor si a ambalajului. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat, care va fi inlocuit de noi. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat.Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare.

Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.