x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Method Feeder Mivardi Premium, X-Large

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Method Feeder Mivardi Premium, X-Large

Method Feeder Mivardi Premium, X-Large

Method feeder-ul Mivardi Premium a fost conceput in principal pentru pescuitul la distanta si o pozitionare perfecta pe substrat.

Acest model de momitor culisant nu se remarca numai prin forma aerodinamica, cat mai ales prin capacitatea acestuia de a retine nada si de a pastra pestele in zona momita.

Gramaj
  • 60 g
  • 50 g
  • 80 g
M-MFPXL60
Disponibil
14,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

Optiunile produsului Method Feeder Mivardi Premium, X-Large

Caracteristica
Pret
Cantitate
Adauga
Gramaj:80 g M-MFPXL80
15,70 lei
Gramaj:60 g M-MFPXL60
14,00 lei
Gramaj:50 g M-MFPXL50
13,00 lei
 

Method feeder-ul Mivardi Premium a fost conceput in principal pentru pescuitul la distanta si o pozitionare perfecta pe substrat. Acest model de momitor culisant nu se remarca numai prin forma aerodinamica, cat mai ales prin capacitatea acestuia de a retine nada si de a pastra pestele in zona momita. Forma ovala si compacta, permite aruncari foarte precise si repetabile, care stau la baza pescuitului cu metod feeder.
Forma uniforma a momitorului este asigurata de carcasa robusta fabricata din polypropilena rezistenta la socuri mecanice. Dupa caderea in apa, momitorul se va pozitiona pe substrat cu partea lestata in jos, facilitand o prezentare corecta a nadei (pelete, groundbait etc) din cosuletul de nadire. Este indicat ca, in apele cu vegetatie submersa abundenta, sa folosim momeli flotante, care se vor ridica in norul facut de nada din cosuletul de nadire.

Tip
Momitoare
Greutate
41-60g
61-80g
Varianta plumb
Culisant
Mivardi

No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.