x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Set Momitoare + Matrita Method Feeder CE

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Set Momitoare + Matrita Method Feeder CE

Set Momitoare + Matrita Method Feeder CE

O forma revolutionara de momitoare, care a facut deja istorie in Marea Britanie. Nu atat prin forma, cat prin capacitatea acestora de a retine nada si de a pastra pestele in zona momita printr-o nadire concentrata.

79660800
Stoc epuizat
26,00 lei
cu TVA

 

Modalitate de folosire: Umectati nada prin pulverizare, inainte de a o presa pe momitor. Asezati carligul cu momeala (porumb, boilies, pelete, inel cu viermusi, alune tigrate, etc) in presa din acest set. Umpleti dispozitivul cu nada, apoi asezati deasupra momitorul. Cu o miscare ferma, apasati cu partea plata a momitorului pentru a obtine o forma rotunda.

Respectand acesti pasi, veti evita incalcirea forfacului, dar veti obtine si o forma rezistenta, care poate fi lansata la distante mari, fara riscul caderii nadei din momitor. Dupa caderea in apa, momitorul se va aseza intotdeauna cu partea lestata in jos, facilitand o prezentare corecta a nadei din cosuletul de nadire. Este indicat ca, in apele cu vegetatie submersa abundenta, sa folosim momeli flotante, care se vor ridica in norul facut de nada din cosuletul de nadire.

Caracteristici:

  • 3 momitoare de 15, 20 si 30 grame
  • matrita
Gramaj
21 - 40 g
sub 20 g
Tip
Momitoare
Varianta plumb
Culisant
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.