x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Shad Hitfish Shad Floating, Culoare R122, 10.1cm, 4buc/plic

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Shad Hitfish Shad Floating, Culoare R122,...

Shad Hitfish Shad Floating, Culoare R122, 10.1cm, 4buc/plic

Modelul Shad se fabrica in varianta floating doar pe marimea de 10.1CM (4”).

Aceasta naluca a inceput sa fie indragita de pescari datorita amplitudinii puternice a evolutiei.

202101-R122
In stoc furnizor
18,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Modelul Shad se fabrica in varianta floating doar pe marimea de 10.1CM (4”). Aceasta naluca a inceput sa fie indragita de pescari datorita amplitudinii puternice a evolutiei. In ceea ce priveste forma si textura, este perfecta pentru capturarea oricarui tip de rapitor iar datorita proprietatilor speciale ale materialului, elasticitate mare si rezistenta la deteriorare fizica, ceea ce va perminte sa capturati mai multi pesti fara teama ca aceasta se va rupe. Datorita flotabilitatii sale, viteza de cadere a nalucii in apa va fi mai mica iar probabilitatea ca un peste care a ratat carligul sa poata scoate naluca de pe acesta este extrem de mica datorita elasticitatii ridicate a materialului din care este confectionata aceasta naluca (in momentul ce trageti de naluca aceasta se poate intinde pana la 30cm fara sa se rupa) , ceea ce va spori durata de pescuit efectiv. Gama larga de culori va va permite sa aveti solutii pentru orice tip de pescuit sau apa.
Particularitatea acestei naluci este faptul ca pluteste, evolutia sa pe substrat este apropiata de verticala. In momentul caderii pe fundul apei naluca va ramane in pozitie verticala si nu va cadea pe o parte sau alta. Poate fi folosita pe orice fel de montura, inclusiv offset.
Toate nalucile soft HITFISH sunt fabricate folosind tehnologie japoneza, dintr-un material puternic si flexibil GUMEXIM, ce au o aroma realista speciala (Scene & Taste). Trasatura lor distinctiva constand in faptul ca in compozitia siliconului a fost inclusa o varietate de arome si aditivi. Din acest motiv, daca pestele nu observa imediat “captura”, mirosul natural poate atrage pradatorul de la o distanta mai mare. Fiecare model are propriul sau joc unic, ceea ce il face pe pradator sa creada ca in fata lui este o prada usoara.

Lungime : 10.1cm (4”)
Greutate : 6gr
Tip naluca : shad (FLOATING)
Recomandat la :  salau, stiuca,  somn,bass
Mod de ambalare : 4buc/plic
Jig recomandat : 4/0 sau 5/0

Tip
Shad
Greutate
6g
Lungime
10.1cm
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.