x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Shad Storm Tock Minnow, Culoare Holland Char, 10cm, 12gr, 4buc/plic

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Shad Storm Tock Minnow, Culoare Holland Char,...

Shad Storm Tock Minnow, Culoare Holland Char, 10cm, 12gr, 4buc/plic

Tock Minnow este o naluca cu profil aerodinamic si o greutate redusa, ce aluneca si se misca in mod unic prin apa, imitand la perfectie miscarile pestilor vii.

Coada supradimensionata in forma de paleta confera nalucii un balans perfect si emite in acelasi timp vibratii puternice in coloana de apa, ce starnesc atacurile pestilor tinta.

TOM04 HOCH
In stoc furnizor
19,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Tock Minnow este o naluca cu profil aerodinamic si o greutate redusa, ce aluneca si se misca in mod unic prin apa, imitand la perfectie miscarile pestilor vii. Coada supradimensionata in forma de paleta confera nalucii un balans perfect si emite in acelasi timp vibratii puternice in coloana de apa, ce starnesc atacurile pestilor tinta. In zona inferioara a cozii exista o banda subtire de material, ce poate fi taiata, schimbandu-se astfel actiunea si evolutia de adancime a nalucii.

Tock Minnow poate fi pescuit in zone cu vegetatie abundenta daca este armat cu un carlig offset, iar canalul special decupat in zona abdominala (cat si in zona dorsala) asigura armarea facila cu jiguri nr.4/0. Materialul din care sunt fabricate aceste shaduri este moale si flexibil, fiind mult mai rezistent la rupere decat plasticele clasice. Materialul nu este toxic fiind fabricat in Indonezia (pentru brand-ul Rapala) respectand cele mai inalte standarde de productie din domeniu.

Lungime shad: 10 cm

Greutate: 12g

Tip
Shad
Greutate
12g
Lungime
10cm
STORM
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.