x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Pelete Benzar Mix Floating, Ciocolata Portocale, 7mm, 30g

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Pelete Benzar Mix Floating, Ciocolata...

Pelete Benzar Mix Floating, Ciocolata Portocale, 7mm, 30g

Peletele gaurite sunt de mult timp la dispozitia pescarilor, noutatea e ca acum sunt disponibile si in varianta plutitoare.

Prin folosirea lor pescuitul devine mai usor.

98054088
In stoc furnizor
15,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Peletele gaurite sunt de mult timp la dispozitia pescarilor, noutatea e ca acum sunt disponibile si in varianta plutitoare.

Prin folosirea lor pescuitul devine mai usor.
Nu trebuie sa gaurim momeala plutitoare, care in aceste cazuri s-ar putea crapa usor.
Nu avem altceva de facut decat sa-l tragem, cu ajutorul crosetei, pe firul de par sau pe firul de silicon si este gata pentru lansare.

Sa vedem in ce arome le putem gasi si la ce sa ne asteptam daca le utilizam: Aroma de krill este una din marile descoperiri ale lui Zsolt.
Dintre producatori de momeli pentru feeder el a folosit aceasta momeala picanta dar in acelasi timp brutal de prinzatoare.
Binenteles ca nu putea lipsi nici din noua gama FLOATING PELET, caruia i s-a dat deja bine cunoscuta culoare rosie! - O aroma deja clasica, cea de capsune! Nici aceasta aroma nu putea lipsi din paleta de arome! - Aroma de miere este una din aromele cea mai de mult folosita dintre toate tipurile de momeli.
Culoarea galbena stridenta si mirosul foarte placut este imbatabila de multe ori! -Binenteles ca nu culoarea este cel mai important lucru la o momeala, de multe ori gustul este mult mai important! Sa nu o lasam niciodata acasa.
- Urmeaza o aroma clasica, pentru alungarea vampirilor, de usturoi, care este o aroma pentru toate anotimpurile! - Crap-Caras, cu aroma clasica de lamaie, s-a dovedit a fi imbatabila pe lacurile populate cu aceste doua specii! - Scoica! Este una din favoritele pe marile balastiere cu apa adanca, mai ales pe timp de vara.
- Tutti Frutti! Aroma dulce in diferite culori.

Tip
Pelete de carlig
Aroma
Ciocolata / Portocala
Greutate
30g
Marime
7mm
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.