x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Pelete Bait-Tech Carp & Coarse Pellets Nano, 1mm, 700gr

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Pelete Bait-Tech Carp & Coarse Pellets Nano,...

Pelete Bait-Tech Carp & Coarse Pellets Nano, 1mm, 700gr

Bait-Tech Carp & Coarse Pellets Nano sunt peletele perfecte premium, pentru a fi folosite umectate atunci cand pescuim cu Method Feeder sau direct din punga impreuna cu nada si cosulete clasice.

Acest fapt se datoreaza greutatii specifice care este mai mare decat cea a peletelor Carp Feed Pellets, greutate ce le ajuta sa aiba o rata mai rapida de scufundare chiar  si uscate, fara umectare prealabila.

BT-CCP1
In stoc furnizor
22,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Bait-Tech Carp & Coarse Pellets Nano sunt peletele perfecte premium, pentru a fi folosite umectate atunci cand pescuim cu Method Feeder sau direct din punga impreuna cu nada si cosulete clasice. Acest fapt se datoreaza greutatii specifice care este mai mare decat cea a peletelor Carp Feed Pellets, greutate ce le ajuta sa aiba o rata mai rapida de scufundare chiar  si uscate, fara umectare prealabila.

Calitatile acestor pelete nu se opresc insa aici, avand un continut de amino-acizi ridicat, faina de peste de cea mai buna calitate si o rata de desfacere rapida odata ajunse pe substrat, vor face cu adevarat diferenta in partidele in care urmarim crap sau platica.

Cu dimensiuni care variaza de la micro 1mm, 2 mm la 8 mm, aceasta gama de peleti se mandreste cu o consistenta in forma si dimensiune si acopera fiecare disciplina de pescuit, cu rezultate exceptionale.

Pot fi folosite si trase cu prastia la pescuitul cu rubeziana, match sau varga. Pentru apa adanca se pot introduce in bulgarii de nada.

    Calitate suprema
    Extrem de usor de preparat pentru a fi folosite pe Method-Feeder
    Greutate specifica mare, se scufunda rapid chiar si uscate
    Continut ridicat de amino-acizi si faina de peste de cea mai buna calitate
    Putere mare de stimulare chimio-senzoriala
    Excelente pentru crap de orice dimensiune
    Cantitate: 700gr

Cel mai bun pelet grosier premium! Un profil amino care se mandreste cu o atractie cu raza lunga de actiune, aceste pelete au un timp constant de dizolvare rapid pe care il cauta toti pescarii.

Tip
Pelete
Aroma
Mix / Alte Arome
Greutate
700g
Marime
1mm
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.