x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Pelete De Carlig Haldorado Tornado Maxi, Sipi 1, 22mm, 80g

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Pelete De Carlig Haldorado Tornado Maxi, Sipi...

Pelete De Carlig Haldorado Tornado Maxi, Sipi 1, 22mm, 80g

Pelete De Carlig Haldorado Tornado Maxi, Sipi 1, 22mm, 80g

TORNADO MAXI pastreaza forma unica a momelilor TORNADO, dar, spre deosebire de predecesorii sai, este o momeala care se scufunda si se dizolva.

Dimensiunea sa marita de 22 mm o face optimizata pentru pescarii selectivi de crap, dar poate fi, de asemenea, o solutie pentru pescarii de feeder care vizeaza pesti mai mari. Pe masura ce se dizolva, elibereaza continuu aroma si miros, atragand rapid atentia pestilor.

HD23477
In stoc furnizor
24,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Pelete De Carlig Haldorado Tornado Maxi, Sipi 1, 22mm, 80g

TORNADO MAXI pastreaza forma unica a momelilor TORNADO, dar, spre deosebire de predecesorii sai, este o momeala care se scufunda si se dizolva. Dimensiunea sa marita de 22 mm o face optimizata pentru pescarii selectivi de crap, dar poate fi, de asemenea, o solutie pentru pescarii de feeder care vizeaza pesti mai mari. Pe masura ce se dizolva, elibereaza continuu aroma si miros, atragand rapid atentia pestilor.

Fiecare borcan TORNADO MAXI contine doua momeli de culori diferite, ceea ce permite continuarea experimentarii. Fragute Dulci este galbena si rosie, Cascaval Rokfort, N-Butyric & Ananas, Mango sunt de culoare portocaliu si galben, Turta Dulce este galbena si maro, Usturoi & Migdale alba si galbena, Punch & Menta roz si galbena, in timp ce Squid & Caise este portocalie si roz, iar Sipi 1 este galbena si alba, in timp ce Sipi 2 este portocalie si alba.

TORNADO Pop Up XL 22mm - Sipi 1 si Sipi 2

In ultimul an, multi dintre clientii nostri dragi au solicitat sa incerce momelile cu aroma Sipi 1 si 2 in dimensiuni mai mari. Nu am ezitat si, incepand cu 2023, intreaga gama TORNADO va fi completata cu variante de arome ale momelilor Top 2022! Sipi 1 contine o aroma de lamaie si menta, cu culori galbene si albe, in timp ce Sipi 2 contine o aroma de portocala si scortisoara, cu culori portocalii si albe.

Caracteristici:

· Tip momeala: scufundatoare
· Aroma: lamaie si menta
· Dimensiune: 22mm
· Culoare: galben + alb
· Ambalaj: 80g

Tip
Pelete de carlig
Aroma
Sipi 1
Greutate
80g
Marime
22mm

No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.