x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Pelete MG Special Carp BLL, 2mm, 500g

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Pelete MG Special Carp BLL, 2mm, 500g

Pelete MG Special Carp BLL, 2mm, 500g

Pelete MG Special Carp BLL, 2mm, 500g

MG Special Carp BLL sunt pelete calitative, recomandate in pescuitul cu momitor de tip method.

MG1114
In stoc furnizor
17,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

MG Special Carp BLL sunt pelete calitative, recomandate in pescuitul cu momitor de tip method.

PeleteleMG Special Carp BLL au un continut ridicat de faina de peste si cereale, insa cu o concentratie moderata de ulei, ceea ce le face potrivite pentru a fi utilizate pe toata durata anului.

MG Special Carp BLL lucreaza optim in coloana de apa, mecanica acestora favorizand descompunearea corecta indiferent de temperatura apei. In urma contactului cu apa, aromele naturale emanate de ingredientele cerealiere si cele proteice transmit rapid un semnal de atractie pestilor aflati in apropiere.

Producatorul recomanda utilizarea acestor pelete impreuna cu aditivul MG Special Carp Feeder Secret Liquid.

Modul de pregatire 1. ( aditivare )

    Se umectaza cu 100 ml aditiv lichid Secret / 500 grame de pelete, urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 100 ml de apa.


Modul de pregatire 2. ( umectare cu apa )

    Recomandam introducerea cantitatii de pelete dorita intr-un recipient, puneti apa peste pana la nivel, lasati 15-20 de secunde dupa care scurgeti apa. Dupa alte 15 minute peletele sunt gata pentru a fi utilizate.

Caracteristici:

    Pelete ce au la baza faina de peste si cereale;
    Ideale pentru orice anotimp;
    Continut moderat de uleiuri;
    Ideal pentru method feeder sau suplimentar in mix-ul de nada;
    Se recomanda utilizarea impreuna cu aditivul MG Special Carp Feeder Secret Liquid.

Tip
Pelete
Aroma
Faina de Peste
Greutate
500g
Marime
2mm

No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.