x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Racheta Nadire Baracuda Spomb

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Racheta Nadire Baracuda Spomb
Racheta Nadire Baracuda Spomb
Racheta Nadire Baracuda Spomb
Racheta Nadire Baracuda Spomb

Racheta Nadire Baracuda Spomb

Spomb reprezinta un dispozitiv nou de nadire la distanta. Spre deosebire de clasicele rachete de nadit, Spomb ofera posibilitatea pescarului sa nadeasca cu seminte, boilies, pelete, oricat de mici ar fi, fara sa piarda nimic in timpul zborului. Datorita senzorului de presiune care se afla in botul rachetei, intregul continut este eliberat la impactul cu apa.

Disponibil
20,90 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

AVANTAJE:
1. DISTANTA EXCELENTA: Forma Spomb-ului are aerodinamica perfecta a picaturii de apa. Frecarea minima cu aerul permite rachetei sa atinga distante de 170 m.

2. NADIRE PRECISA SI RAPIDA: Datorita sistemului inovator, Spomb ajuta pescarul sa nadeasca precis, fara sa piarda o treime din continutul rachetei pe drum, asa cum se intampla in cazul rachetelor clasice.

3. RECUPERARE FARA EFORT: In timpul recuperarii, racheta este pozitionata cu spatele la mal. Astfel rezistenta opusa la recuperare este minima.

4. NADIRE FARA RESTRICTII: Majoritatea rachetelor nu permit nadirea cu seminte mici datorita gaurilor laterale. Spomb primeste in interior orice tip de nada,de la viermusi pana la boiliesuri si bulgari de pastura.

5. STABILITATE IN ZBOR: Nu aveti de ce sa va mai faceti griji in privinta naditului cu racheta cand bate vantul. Datorita aerodinamicii excelente, Spomb este foarte putin influentata de vantul lateral.

Tip
Rachete de nadire
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista dorințelor