x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Nada Fish Pro F&M, Capsuni, 1kg

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Nada Fish Pro F&M, Capsuni, 1kg

Nada Fish Pro F&M, Capsuni, 1kg

Este un mix de ingrediente proaspete,creat special sa atraga cele mai mari exemplare din specia la care pescuiti.

Alegand modelul de nada din gama  FISH PRO porivit speciei de peste si stilului de pescuit preferat veti detine controlul locului de pescuit, avand astfel asigurat confortul ca nada lucreaza perfect si eficient.

NFP-SPC
In stoc furnizor
10,99 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Este un mix de ingrediente proaspete,creat special sa atraga cele mai mari exemplare din specia la care pescuiti. Alegand modelul de nada din gama  FISH PRO porivit speciei de peste si stilului de pescuit preferat veti detine controlul locului de pescuit, avand astfel asigurat confortul ca nada lucreaza perfect si eficient.

PREPARAREA NADEI:

- puneti nada pulbere intr-un vas rotund si adaugati apa pentru umectare (apa trebuie adaugata in 2-3 etape);
- pentru 1 kg de nada adaugati 400 ml de apa la prima umectare;
- lasati nada cateva minute sa absoarba apa, apoi umectati-o din nou cu pulverizatorul amestecand energic in acelasi timp;
- verificati nivelul de umectare prin formarea unui bulgare in mana, pana veti obtine consistenta dorita potrivit stilului de pescuit ales.

   Aceasta nada actioneaza rapid in apa, eliberand granulele atat la contactul cu apa cat si odata cu coborarea spre fund, formandu-se astfel o coloana atractanta de particule si aroma, care contine granule ce urca rapid si se dizolva, atragand instantaneu pestii de la distanse mari.

URMARITI INDICATIILE DE PE ETICHETA NADEI PENTRU A ALEGE MODELUL DE NADA DIN GAMA POTRIVIT SPECIEI DE PESTE SI STILULUI DE PESCUIT.

Cu fiecare dintre retetele nadelor  FISH PRO- PREMIUM PRODUCT s-a castigat cate o Medalie de Aur in competitiile nationale, aceste produse fiind concepute si testate atat in concursuri cat si la pescuitul recreativ din anul 1996 pana in prezent.

 FISH PRO- PREMIUM PRODUCT este o gama moderna de nade profesionale, cu concept inovator, foarte usor de preparat si folosit, are actiune rapida, specifica fiecarei specii de peste si fiecarui stil de pescuit.

 Nadele FISH PRO- PREMIUM PRODUCT satisfac cele mai pretentioase cerinte ale pescuitului modern de competitie si recreativ, asigurand pescarului confortul unui pescuit sigur, cu o nada care lucreaza perfect, rapid si eficient.

Tip
Nada
Aroma
Capsuni
Greutate
1kg
Fish Pro
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.