x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Lingura oscilanta Cormoran Toro UL3, Culoare 39, 2.7cm, 2.5gr

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Lingura oscilanta Cormoran Toro UL3, Culoare...

Lingura oscilanta Cormoran Toro UL3, Culoare 39, 2.7cm, 2.5gr

Cormoran Toro UL3 este o lingura oscilanta ce se va preta excelent in pescuitul la spinning, dispunand de un raport calitate/pret excelent.

Aceasta lingura oscilanta prezinta un design echilibrat, compact, ce face posibile lanseurile precise, pe distante apreciabile, in ciuda greutatii de doar 2.5g.

F.50.88339
Stoc epuizat
14,66 lei
cu TVA

 

Cormoran Toro UL3 este o lingura oscilanta ce se va preta excelent in pescuitul la spinning, dispunand de un raport calitate/pret excelent. Aceasta lingura oscilanta prezinta un design echilibrat, compact, ce face posibile lanseurile precise, pe distante apreciabile, in ciuda greutatii de doar 2.5g. Aceasta poate fi o naluca extrem de prinzatoare, mai ales in momentele in care rapitorii nu ataca nalucile de dimensiuni mai mari.

Aceasta este dotata cu un carlig extrem de ascutit, ce faciliteaza o intepare rapida a pestelui. Gama de culori, pe care aceasta lingura oscilanta o prezinta, va face ca pescarul de spinning sa fie pregatit pentru orice situatie intalnita pe malul apei. Cormoran Toro UL3 sunt linguri oscilante ce vor face diferenta in partidele de pescuit la spinning.

Caracteristici:

  • Forma aerodinamica;
  • Design atractiv;
  • Carlig ascutit;
  • Contraspin.

Specificatii:

  • Greutate: 2.5g;
  • Lungime: 2.7cm;
Tip
Oscilante
Greutate
2.5g
Lungime
2.7cm

No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.