x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Lingura Oscilanta Delphin Mora, Culoare Wamp, 30g

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Lingura Oscilanta Delphin Mora, Culoare Wamp, 30g

Lingura Oscilanta Delphin Mora, Culoare Wamp, 30g

Lingura oscilanta Delphin Swing reprezinta o naluca ideala pentru pestii rapitori de talie mare cum ar fi stiuca, salaul, avatul sau somnul.

Este conceputa pentru a fi folosita in special in ape cu adancimi mari si se scufunda rapid datorita greutatii, formei dar si a orificiului special aflat in mijlocul corpului nalucii, corp care este fabricat dintr-un aliaj special de zinc.

101002440
In stoc furnizor
27,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Lingura oscilanta Delphin Swing reprezinta o naluca ideala pentru pestii rapitori de talie mare cum ar fi stiuca, salaul, avatul sau somnul. Este conceputa pentru a fi folosita in special in ape cu adancimi mari si se scufunda rapid datorita greutatii, formei dar si a orificiului special aflat in mijlocul corpului nalucii, corp care este fabricat dintr-un aliaj special de zinc. Lingura oscilanta este echipata cu tripla solida de calitate cu varfurile extrem de ascutite datorita tehnologiei Cutting Point care asigura o penetrare mult mai usoara a gurii pestilor rapitori. Lingura oscilanta este echipata deasemenea cu o agrafa de tip FAST LOCK SNAP pentru a putea schimba cu usurinta tipul nalucii. Lingura SLOT dispune de un orificiu central care amplifica vibratiile si creeaza un vartej specific care atrage si cei mai precauti pesti rapitori.

Caracteristici:

  • Tip naluca: oscilanta;
  • Model lingurita: Mora;
  • Ancora tripla atasata;
  • Dimensiune ancora: nr.4;
  • Dimensiune agrafa: nr.1;
  • Lungime: Nespecificat;
  • Greutate: 30g;
Tip
Oscilante
Greutate
30g
Lungime
Nespecificat
Delphin
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.