x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Fir Monofilament Korda Longchuck, 0.27mm, 1000m

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Fir Monofilament Korda Longchuck, 0.27mm, 1000m

Fir Monofilament Korda Longchuck, 0.27mm, 1000m

Noul fir principal Long Chuck a fost conceput special pentru pescuitul la distanta mare si va adauga metri suplimentari la aruncarea dumneavoastra comparativ cu un monofilament standard.

Are elasticitate extrem de redusa pentru a permite o incarcare mai rapida a lansetei si alaturi de faptul ca are o absorbtie foarte redusa a apei, ajuta si atunci cand incercati sa simtiti plumbul la distanta sau pe vant.

A.KDCM01
In stoc furnizor
123,10 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Noul fir principal Long Chuck a fost conceput special pentru pescuitul la distanta mare si va adauga metri suplimentari la aruncarea dumneavoastra comparativ cu un monofilament standard. Are elasticitate extrem de redusa pentru a permite o incarcare mai rapida a lansetei si alaturi de faptul ca are o absorbtie foarte redusa a apei, ajuta si atunci cand incercati sa simtiti plumbul la distanta sau pe vant.

Aceasta absorbtie scazuta a apei contribuie, de asemenea, la asigurarea faptului ca firul ramane usor si ramane in aer mai mult timp, contribuind astfel la scaderea rezistentei aerodinamice a plumbului in timpul zborului, dar cel mai mare factor in acest sens este faptul ca linia este transparenta - adaugand culoare pentru un fir mono creste greutatea, precum si modificarea structurii moleculare si creaza mai multa elasticitate, ceea ce inseamna ca firele colorate nu vor lansa lestul atat de departe.

Caracteristici:

  • Rezistenta mare la nod;
  • Memorie foarte redusa;
  • Absorbtie a apei redusa;
  • Rezistenta mare la abraziune;
  • Culoare: transparent;
Tip
Fire Monofilament
Lungime
Peste 1000m
Culoare
Alb
Variante Fire
0.26-0.29mm
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.