x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Fir Monofilament Delphin IMPULZ, Violet, 0.25mm, 5.4kg, 30000m

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Fir Monofilament Delphin IMPULZ, Violet,...

Fir Monofilament Delphin IMPULZ, Violet, 0.25mm, 5.4kg, 30000m

Fir Monofilament Delphin IMPULZ, Violet, 0.25mm, 5.4kg, 30000m

Un fir pentru pescuit care va oferi echipamentului dumneavoastra de crap un adevarat IMPULZ! Proprietatile specifice ale acestui fir sunt : rezistenta deosebita, capacitate de lansare foarte buna, suplete, rezistenta la nod, suprafata moale si flexibilitate excelenta. Suplimentar, acest fir are o rezistenta la abraziune foarte buna in comparatie cu firele mai scumpe existente in piata. Proprietatile acestui fir monofilament il transforma intr-un fir universal pentru pescuitul crapului, un fir pe care va puteti baza in orice situatie. Indiferent daca preferati pescuitul lansat sau plantat, cu siguranta va puteti baza pe IMPULZ!

101002840
In stoc furnizor
1.214,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Un fir pentru pescuit care va oferi echipamentului dumneavoastră de crap un adevărat IMPULZ! Proprietățile specifice ale acestui fir sunt : rezistență deosebită, capacitate de lansare foarte bună, suplețe, rezistență la nod, suprafață moale și flexibilitate excelentă. Suplimentar, acest fir are o rezistență la abraziune foarte bună în comparație cu firele mai scumpe existente în piață. Proprietățile acestui fir monofilament îl transformă într-un fir universal pentru pescuitul crapului, un fir pe care vă puteți baza în orice situație. Indiferent dacă preferați pescuitul lansat sau plantat, cu siguranță vă puteți baza pe IMPULZ!

Mulțumită culorii violet unice acest fir va deveni cu siguranță "legătura" perfectă dintre lansetele dumneavoastră și capturile record!


Tip
Fire Monofilament
Lungime
Peste 1000m
Culoare
Mov
Variante Fire
0.20-0.25mm
Delphin
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor