x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Dumbells MG Special Carp Method Feeder Rocket, Solubil, 6mm, 60g

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Dumbells MG Special Carp Method Feeder Rocket,...
Dumbells MG Special Carp Method Feeder Rocket,...
Dumbells MG Special Carp Method Feeder Rocket, Solubil, 6mm, 60g
Dumbells MG Special Carp Method Feeder Rocket, Solubil, 6mm, 60g

Dumbells MG Special Carp Method Feeder Rocket, Solubil, 6mm, 60g

Mg Special Carp Method Feeder Rocket este o gama de momeli de carlig de tip dumbells, ce poate fi utilizata in orice sezon.

Aceasta noua gama propusa de producatorul autohton se preteaza excelent atat in partidele de pescuit recreationale, cat si in cele de competitie.

MG1046
In stoc furnizor
40,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Mg Special Carp Method Feeder Rocket este o gama de momeli de carlig de tip dumbells, ce poate fi utilizata in orice sezon. Aceasta noua gama propusa de producatorul autohton se preteaza excelent atat in partidele de pescuit recreationale, cat si in cele de competitie. Reteta acestor dumbells-uri are la baza un continut ridicat de proteine, carbohidrati la care se adauga uleiuri cerealiere presate la rece, si atractanti naturali. Sunt realizate dintr-un mix fishmeal, cu o aroma pregnanta si o valoare nutritiva sporita.

Partea lichida consta in ingrediente calitative, bogata in aminoacizi esentiali si diversi stimulatori de hranire. In urma testelor intensive dumbells-urile au oferit rezultate satisfacatoare atat pe Delta Dunarii, cat si pe lacuri salbatice, indiferent de anotimp. Producatorul mentioneaza ca in functie de temperatura apei sau de activitatea exemplarelor subacvatice, dizolvarea se va face distinct. Timpul de solubilitate al boilies-urilor Rocket este mai crescut fata de restul boilies-urilor solubile. Vara cand temperatura apei este mai crescuta, solubilitatea poate ajunge pana la 20-30min, iar primavara sau toamna pana la o ora si jumatate.

Atentie: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, la o temperatura de maxim 25 de grade Celsius, ferite de razele soarelui, caldura si umezeala!

Caracteristici:

  • Realizate din ingrediente de calitate;
  • Solubilitate sporita;
  • Valoare nutritiva ridicata;
  • Aroma pregnanta;
  • Atractivitate sporita.

Specificatii:

  • Diametru: 6mm;
  • Cantitate: 60g.
Tip
Critic Echilibrat (Wafter)
Aroma
Mix / Alte Arome
Greutate
60g
Marime
6mm
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.