x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Boilies Select Baits Mix, Liver Spice

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Select Baits mix boilies Liver Spice

Boilies Select Baits Mix, Liver Spice

LIVER SPICE este un mix pe baza de fainuri de carne.

LIVER SPICE contine fainuri de carne de calitate, inclusiv proteina de carne hidrolizata, iar elementul de mare atractie este un extract natural de ficat cu puritate 100%, adaugat in mix intr-o cantitate considerabila. Ficatul este recunoscut ca unul dintre cele mai valoroase ingrediente intr-o reteta de boilies.

Gramaj
  • 1 kg
  • 5 kg
  • 2.5 kg
SM0850
Produs disponibil cu alte optiuni
235,00 lei
cu TVA


Optiunile produsului Boilies Select Baits Mix, Liver Spice

Caracteristica
Pret
Cantitate
Adauga
Gramaj:5 kg SM0850
235,00 lei
Gramaj:1 kg SM0801
42,00 lei
Gramaj:2.5 kg SM0825
169,00 lei
 

Mixul este complet neuleios si este gandit sa fie folosit tot sezonul, inclusiv pe apa rece. Am adaugat in mix mai multe condimente, printre care pudra de usturoi si fulgi de chilli, plus cateva condimente asiatice foarte apreciate, cu rol de imbunatatire a digestiei, care dau mixului o aroma speciala.

Ingrediente: pudra de ficat, faina de carne purificata, faina de pasare, proteina de carne hidrolizata, plasma de sange, Nectarblend (biscuiti dulci cu ou), CLO (pesmet special impregnat cu ulei de ficat de cod), pudra de usturoi, fulgi de chilli si alte condimente, faina de soia, gris, vitamine si minerale. Toate ingredientele sunt proaspete si de calitate.

Disponibil la cantitati de 1kg, 5kg si 2,5kg pachet complet (Handy Pack). Un pachet complet contine 2,5kg mix si 250ml activator

Retete recomandate:

Boiliesuri fierte: 1kg mix LIVER SPICE + 100ml activator LIVER SPICE + oua

Boiliesuri solubile: 1kg mix LIVER SPICE + 100ml activator LIVER SPICE + Sweetcorn Syrup si apa calda (in proportii egale) in loc de oua

Mixurile pe baza de fainuri de carne sunt foarte rare si sunt privite ca o alternativa la mixurile obisnuite de tip fishmeal, pe baza de fainuri de peste si crustacee, dar sunt mai mult decat o alternativa... Pot fi pur si simplu mai bune!

Tip
Boilies
Aroma
Ficat
Greutate
1kg
2.5kg
5kg
Marime
Nespecificat
Select Baits
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.