x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Dip Fluo Delphin D Snax LiquiX, Porumb-Ananas, 100ml

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Dip Fluo Delphin D Snax LiquiX, Porumb-Ananas,...

Dip Fluo Delphin D Snax LiquiX, Porumb-Ananas, 100ml

Dip Fluo Delphin D Snax LiquiX, Porumb-Ananas, 100ml

LiquiX este un dip fluorescent care va va face momeala si mai atractiva pentru pesti. Consistenta este perfecta pentru multiple utilizari precum scufundarea boiliesurilor, a peletilor sau a particulelor.

101003538
In stoc furnizor
31,14 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Dip Fluo Delphin D Snax LiquiX, Porumb-Ananas, 100ml

LiquiX este un dip fluorescent care va va face momeala si mai atractiva pentru pesti. Consistenta este perfecta pentru multiple utilizari precum scufundarea boiliesurilor, a peletilor sau a particulelor. Este potrivit pentru feeder si pentru pescuitul la crap. In plus, este practic nu numai pentru momeala de la carlig, ci si pentru a face amestecurile de nadire mai atractive. D SNAX LiquiX nu dizolva produsele PVA, asa ca puteti inmuia in el saculetii PVA sau il puteti introduce in pungile PVA.

Dupa ce atinge apa, creeaza un semnal senzorial puternic in imprejurimi - un asa-numit "fum de momeala". Acest lucru poate provoca chiar si pestii mai putin activi sau mai precauti sa se hraneasca. LiquiX va deveni arma dvs. secreta in apele reci sau la concursurile de pescuit. Fiti mereu cu un pas inaintea celorlalti cu aceast dip fluo!

LiquiX este disponibil in doua culori atractive (rosu si verde) si in diverse arome, urmarind seriile de momeli D SNAX si BreaX.

Sfat pro: Pentru a pastra momeala proaspata si atractiva pentru pesti, nu o expuneti la lumina soarelui pentru perioade lungi de timp si inchideti bine recipientul dupa utilizare.

Aroma:
Porumb-Ananas
Suntem siguri ca aceasta aroma nu va dezamagi in nici o situatie si o recomandam ca pe o momeala care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul niciunui feederist!

Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ

Tip
Dip
Aroma
Ananas / Porumb
Capacitate
100ml
Delphin
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.