x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Boilies Seduction Baits Pellet Boilies, MasterCrab, Solubile, 5kg

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Boilies Seduction Baits Pellet Boilies,...

Boilies Seduction Baits Pellet Boilies, MasterCrab, Solubile, 5kg

Acest boilies este extrem de eficient, deoarece este creat prin utilizarea unui procent mare de pelete macinate de calitate superioara.

Acestea sunt amestecate cu ingrediente birdfood extrem de digerabile, preparate termic.

Marime
  • 20 mm
  • 24 mm
SBC22072
Disponibil
95,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

Optiunile produsului Boilies Seduction Baits Pellet Boilies, MasterCrab, Solubile, 5kg

Caracteristica
Pret
Cantitate
Adauga
Marime:24 mm SBC22074
95,00 lei
Marime:20 mm SBC22072
95,00 lei
 

Acest boilies este extrem de eficient, deoarece este creat prin utilizarea unui procent mare de pelete macinate de calitate superioara. Acestea sunt amestecate cu ingrediente birdfood extrem de digerabile, preparate termic. Aceaste elemente duc la o adevarata momeala „best choice”, care este eficienta in toate anotimpurile si intr-o varietate de situatii.

Acest boilies simplu, dar totusi bun si atragator, a fost conceput de noi pentru a economisi costuri in timpul campaniilor mari de nadire, dar si sesiunilor scurte, avand o solubilitate ridicata.

Astfel aveti o momeala pe care majoritatea crapilor o recunosc datorita continutului de peleti, in al treilea rand, in ciuda pretului scazut, investiti intr-o boilie cu ingrediente de inalta calitate! Aceasta include 25% pelete pentru cresterea crapului, care contin deja majoritatea ingredientelor importante. Contine, de asemenea, ingrediente de baza, cum ar fi grisul, vitamelo si faina de soia, acestea determinand gradul de duritate, legarea ingredientelor si solubilitatea momelii in apa. Datorita faptului ca dam o importanta crescuta gustului boiliesului, ingrediente ca usturoiul granulat, si-au gasit locul in mixul nostru! Indiferent de aroma pe care o alegeti, Pellet Boilie este multifunctional si poate fi pescuit pe tot parcursul anului. Un mare atu al acestui boilies este pretul redus, comparabil cu al unui birdfood, poate chiar mai mic, nu cred ca va va fii greu sa intuiti ce va alege crapul, un birdfood oricare ar fii el sau PelletBoilies?

Tip
Boilies
Aroma
Crab
Marime
20mm
24mm
Cantitate
5kg
Seduction Baits
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.