x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Boilies de Carlig Dynamite Baits Hot Fish & GLM Hard Hookbaits, 20mm

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Boilies de Carlig Dynamite Baits Hot Fish & GLM...

Boilies de Carlig Dynamite Baits Hot Fish & GLM Hard Hookbaits, 20mm

Hot Fish & GLM este noua gama de boilies-uri High Attract, produsa si testata in colaborare cu Emir Caro, principalul consultant Dynamite Baits in Germania (fost detinator al recordului mondial la crap comun si singurul pescar german care are la activ mai multe de zece capturi de peste 30kg).

Boilies-ul are o textura solida, culoarea verde inchis natural, iar aroma foarte puternica de peste picant, atrage pestii ca un magnet.

DY1580
Stoc epuizat
46,00 lei
cu TVA

 

Hot Fish & GLM este noua gama de boilies-uri High Attract, produsa si testata in colaborare cu Emir Caro, principalul consultant Dynamite Baits in Germania (fost detinator al recordului mondial la crap comun si singurul pescar german care are la activ mai multe de zece capturi de peste 30kg). Boilies-ul are o textura solida, culoarea verde inchis natural, iar aroma foarte puternica de peste picant, atrage pestii ca un magnet.

Ca reteta, Hot Fish & GLM este un boilies pe baza de fainuri de peste in combinatie cu birdfood-uri si condimente asiatice. Atractantii principali sunt extractul de GLM si pudra de usturoi. Boiliesul nu contine niciun fel de arome sau aditivi sintetici si nici coloranti. In testele cu Hot Fish & GLM, Emir Caro a inregistrat o captura de 35kg la Sumbar in Croatia si un exemplar de peste 30kg pe un lac in Germania.

NOTA: Nu este nevoie sa le gauriti cu un burghiu special, aceste boiliesuri putand fi atasate foarte usor pe un spin de momeala daca este cazul.

Caracteristici:

Diametru boilies: 20mm;
Contine faina de peste;
Infuzie de condimente naturale;
Praf de usturoi + GLM;
Aroma picanta puternica;
Gust picant si miros persistent;
Timp de dizolvare: 48 de ore;
Culoare: verde inchis natural;
Cantitate: nespecificat.

Tip
Boilies de carlig
Aroma
Hot Fish
Marime
20mm
Cantitate
Nespecificat
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.