x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Boilies de Carlig Dynamite Baits Robin Red Hard Hookbaits, 20mm

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Boilies de Carlig Dynamite Baits Robin Red Hard...

Boilies de Carlig Dynamite Baits Robin Red Hard Hookbaits, 20mm

Boilies-urile Robin Red din gama Dynamite Baits au un procent ridicat de faina de peste LT, fiind caracterizate de un gust picant. Au in compozitie birdfood-uri Haiths® si celebrul extract de Robin Red®, ceea ce le confera o culoare rosie profunda.

Robin Red® este unul dintre cei mai cunoscuti si mai eficienti aditivi pudra din istoria pescuitului la crap. Noua gama de boilies-uri Robin Red contine atractanti testati in timp cu rezultate incredibile pe tot parcursul anului.

DY1583
In stoc furnizor
45,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Boilies-urile Robin Red din gama Dynamite Baits au un procent ridicat de faina de peste LT, fiind caracterizate de un gust picant. Au in compozitie birdfood-uri Haiths® si celebrul extract de Robin Red®, ceea ce le confera o culoare rosie profunda. Robin Red® este unul dintre cei mai cunoscuti si mai eficienti aditivi pudra din istoria pescuitului la crap. Noua gama de boilies-uri Robin Red contine atractanti testati in timp cu rezultate incredibile pe tot parcursul anului.

Mirosul boiliesurilor este fantastic, fapt demonstrat de pasiunea pe care crapii au facut-o pentru ele. Este un boilies tare creat special pentru carlig, cu o forma perfecta ce va face diferenta in selectia capturilor. Nu este nevoie sa le gauriti cu un burghiu special, aceste boiliesuri putand fi atasate foarte usor pe un spin de momeala daca este cazul.

Caracteristici:

Diametru boilies: 20mm;
Atractie fantastica (proiectat cu Terry Hearn);
Aroma: Robin Red;
Contin fainuri de peste LT;
Digerabilitate ridicata;
Gust picant si miros persistent;
Timp de dizolvare: 48 de ore;
Culoare: rosu;
Cantitate: nespecificat.

Tip
Boilies de carlig
Aroma
Robin Red
Marime
20mm
Cantitate
Nespecificat
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.