x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Aroma Select Baits Belachan, 50ml

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Select Baits aroma Belachan 50ml

Aroma Select Baits Belachan, 50ml

Aroma de creveti fermentati.

Este o aroma identic naturala, puternica, foarte concentrata, care imprima nadei acelasi miros intens ca si extractele naturale de belachan.

Este excelenta in boiliesurile pe baza de fainuri de carne si peste, dar la fel de bine se potriveste si cu birdfood-uri condimentate, cum sunt cele pe baza de ROBIN RED.

SA0150
In stoc furnizor
33,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Pentru a accentua aroma de belachan a boiliesurilor, e util sa introduceti in mix si extracte de belachan cu profil natural, solide si lichide, cum sunt BELACHAN POWDER si lichidul BELACHAN.

Incercati aroma de belachan mai ales ca aroma principala. Nu are nevoie sa fie combinata cu alte arome. Daca vreti sa adaugati cateva picaturi de ulei esential, folositi BLACK PEPPER OIL. Lucrati cu doze mari de aroma doar daca va intereseaza o atractie rapida, in partide scurte. Pentru peste mare, partide medii si lungi sau campanii de nadire, lucrati cu doze mici.

In retelele de boilies, aroma de belachan merge bine cu fainurile de peste si carne, cu extractele naturale de ficat si de crustacee si cu lichidele nutritive cum ar fi L030, SHELLFISH PROTEIN sau MUSSEL PROTEIN.

Select Baits o foloseste in boiliesul BELACHAN + Mussel & Belachan.

Dozaj recomandat: 5-10ml/kg de mix.

Tip
Arome
Aroma
Belachan
Capacitate
50ml
Select Baits
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.