Afumatoare de campanie Mareste

Afumatoare de campanie EnergoTeam

Energo Team Energo Team

74928000

Nou!

Un dispozitiv adresat gurmanzilor care vor sa isi pregateasca singuri produsele afumate.

Indiferent ca vreti sa afumati un peste, ca vreti sa pregatiti un piept de curcan afumat pentru senvisurile copiilor sau un cascaval afumat, acest dispozitiv va ajuta sa va satisfaceti poftele.

Detalii

189,00 lei

TVA inclus

Oriunde in Romania

Livrare in 48 ore.

Plata la destinatie

Transport gratuit peste 200 lei.

Cumpara de inca 200,00 lei pentru a obtine Transport Gratuit!

Excelent pentru a fi utilizat in aer liber in timpul sederilor in camping sau a sesiunilor prelungite de pescuit dar si in bucataria dumneavoastra.
Afumatoarea este construita din inox, un material durabil si foarte usor de curatat. Datorita greutatii reduse si spatiului mic pe care-l ocupa, afumatoarea poate fi usor transportata, fara a ocupa un volum considerabil. 
Prepararea unui peste proaspat nu a fost niciodata mai usoara. In aproximativ 30 de minute, obtinem o carne excelenta la gust, numai buna de consumat. 
Afumatoarea necesita doua accesorii fara de care operatiunea de afumare nu poate fi realizata: rumegusul, care poate fi gasit in comert sub diferite arome, in functie de provenienta sa (lemnul din care este obtinut) si un agent de combustie lichid. Bineinteles, o furculita si un cutit vor facilita manipularea preparatului.

In orice proces de afumare a alimentelor este indicat sa folositi lemn de pomi fructiferi pentru aroma si contraindicat sa folositi lemn de rasinoase.

TipAfumatori

ENERGO TEAM

Producători

Accept

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.