x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Vobler Salmo Slider SD6S RGS 6cm 17g

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Vobler Salmo Slider SD6S RGS 6cm 17g

Vobler Salmo Slider SD6S RGS 6cm 17g

  • Tip SD6S - Scufundator
  • Lungime: 6 cm
  • Culoare: RGS
  • Greutate: 17 g
  • Doua ancore nr.4
  • Adancime: 0,5/0,5 m
84576567
Stoc epuizat
46,00 lei
cu TVA

 

De obicei, pescuind cu Slider recuperam destul de rapid cu smucituri energice. Inainte sa incepeti pescuitul cu adevarat, faceti cateva lanseuri de pregatire, doar pentru a va obisnui cu naluca. Nu permiteti detensionarea firului dupa smucituri! Firul trebuie sa fie intins pentru a permite carligului o intepare sigura.

Cu Salmo Slider se poate pescui in mai multe stiluri si in conditii diferite. Orice stil ati aborda, concentrati-va asupra actiunii sale si nu modificati stilul in timpul pescuitului. Stilul de pescuit este foarte important, de exemplu daca pescuiti in ape mai reci (2-5 grade C), rezultatele cele mai bune se obtin printr-o recuperare foarte lenta, cu pauze de 3 secunde la smuciturile gentile.

Cand apele se incalzesc, viteza de recuperare creste. Aceasta naluca este un adevarat expert intr-o familie de naluci, toate destinate rapitorilor mari. Stanga-dreapta, stanga-dreapta: dansul ondulat al lui Slider care duce la capturarea cu pasiune a rapitorilor! Un vulcan de agresiune

Tip
Voblere
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor