x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Vobler Jackall TN50 Full Tungstem, Culoare UHSR, 5.1cm, 9.5gr

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Vobler Jackall TN50 Full Tungstem, Culoare...

Vobler Jackall TN50 Full Tungstem, Culoare UHSR, 5.1cm, 9.5gr

Probabil cea mai populara naluca japoneza a tuturor timpurilor, Jackall TN iese in evidenta printr-o constructie cu adevarat unica si un sistem de lestare incredibil de ingenios, patentat de producatorul nipon.

"Buzele" din tungsten (Tungsten Mouth System) transforma acest crank bait intr-una dintre cele mai castabile naluci lipless oferind-ui posibilitatea de a acoperi intr-un timp relativ scurt, suprafete mari de apa, o calitate absolut necesara in timpul competitiilor Bass Master, organizate de cele mai multe ori pe lacuri uriase.

JA.807112207
Stoc epuizat
102,90 lei
cu TVA

 

Probabil cea mai populara naluca japoneza a tuturor timpurilor, Jackall TN iese in evidenta printr-o constructie cu adevarat unica si un sistem de lestare incredibil de ingenios, patentat de producatorul nipon. "Buzele" din tungsten (Tungsten Mouth System) transforma acest crank bait intr-una dintre cele mai castabile naluci lipless oferind-ui posibilitatea de a acoperi intr-un timp relativ scurt, suprafete mari de apa, o calitate absolut necesara in timpul competitiilor Bass Master, organizate de cele mai multe ori pe lacuri uriase.Un alt avantaj oferit de pozitionarea lestului din tungsten in partea frontala, il reprezinta evolutia optima a voblerului la recuperari incredibil de lente, pentru situatii cu adevarat dificile - activitate de hranire a rapitorilor foarte redusa ori aproape inexistenta. Nu in ultimul rand, este influentata in mod benefic pozitia crank bait-ului in timpul contactului cu substratul patrand in permanenta ancorele intr-o zona sigura, la distanta de orice obstacol submers ce poate aparea in timpul recuperarii.Considerate de majoritatea pescarilor profesionisti ca fiind cele mai bune naluci lipless fabricate vre-odata. Castigand in fiecare an din ce in ce mai multi adepti in randul pescarilor de spinning din Romania, TN-ul si-a dovedit eficienta cu brio la toate speciile de rapitori autohtoni. Probabil singurul vobler capabil sa inlocuiasca performantele cumulate a altor cateva zeci de naluci existente deja in trusa.

Tip
Voblere
Gramaj
9.5 g
Lungime
5.1 cm
JACKALL

No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.