• Nou
Momitor Filfishing Filex Quick Change...
Momitor Filfishing Filex Quick Change...

Momitor Filfishing Filex Quick Change Flat Feeder and Connector

FIL8895
In stoc furnizor
6,90 lei


Derulati orizontal pentru a verifica informatiile

Nume Pret Cantitate Adauga
30 gr FIL8895 6,90 lei
40 gr FIL8901 7,90 lei
50 gr FIL8918 8,90 lei

cu TVA Livrare in 48 ore!

Filfishing Filex Quick Change Flat Feeder and Connector este un momitor de tip quick change, dedicat pescuitului la method.

De la concept pana la materializare, noile modele de momitoare sunt mai aproape de inimile pescarilor de stationar, fiind realizate in tandem cu doleantele acestora.

Gramaj
  • 30 gr
  • 40 gr
  • 50 gr

 

Filfishing Filex Quick Change Flat Feeder and Connector este un momitor de tip quick change, dedicat pescuitului la method. De la concept pana la materializare, noile modele de momitoare sunt mai aproape de inimile pescarilor de stationar, fiind realizate in tandem cu doleantele acestora. Fiind de tip quick change reprezinta un avantaj deoarece ofera pescarului posibilitatea de a inlocui momitorul, fara a mai fi nevoie sa lege alta montura. Tija momitorului este detasabila, oferind pescarului posibilitatea de a-l configura dupa bunul plac. Suprafata plata a momitorului permite incarcarea atat cu nada, cat si cu pelete, indiferent de nivelul de granulatie, respectiv marime.

De asemenea, un aspect semnificativ al acestui momitor este incarcarea, ce se realizeaza manual, sporind vertiginos rapiditatea utilizarii. Momitorul Filfishing Filex Quick Change Flat Feeder and Connector se comercializeaza in trei greutati diferite (30g, 40g, 50g), remarcandu-se atat prin design, cat si prin raportul calitate/pret exceptional.

Caracteristici:

  • Design aerodinamic;
  • De tip quick change;
  • Incarcare manuala;
  • Tija detasabila.

Specificatii:

Culoare: Camo

Cantitate: 1buc/plic.

Tip
Momitoare
No reviews

Producatori

Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.