• Nou
Shad Relax Diamond Shad Tricolor,...

Shad Relax Diamond Shad Tricolor, Culoare TC322, 7.5cm, 10buc/plic

DS3-TC322
In stoc furnizor
19,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

O forma clasic americana de naluci, cu o structura larga a corpului, coada subtire si paleta caudala masiva supradimensionata pentru o actiune violenta.

Diamond Shad ofera o forma clasica de guma care a fost reproiectata de Witold Kowalczyk pentru o actiune mai intensiva de atragere a pestilor activi.

 

O forma clasic americana de naluci, cu o structura larga a corpului, coada subtire si paleta caudala masiva supradimensionata pentru o actiune violenta. Diamond Shad ofera o forma clasica de guma care a fost reproiectata de Witold Kowalczyk pentru o actiune mai intensiva de atragere a pestilor activi. Relax redefineste limitarile traditionale in designul nalucilor. Sunt ideale pentru pesti pradatori de dimensiuni medii si mari. Este excelent pentru toate apele, fie lacuri sau rauri.

Este un shad fabricat din cele mai moi materiale, inovatia celor de la Relax fiind forma cozii. Datorita acestei forme naluca evolueaza foarte bine la tractiuni discrete devenind agresiva in functie de modul de recuperare. Se fabrica in mai multe variante de trei culori (TC) obtinute din turnare, cu sau fara glitter. Prin lungimea sa de 7.5cm este recomandata in special pentru pescuitul salaului, stiucii si somnului pe lacuri si rauri.

Tip naluca: shad;

Lungime: 7.5cm;

Material moale si calitativ;

Evolutie naturala;

Vibratii la cea mai mica tractiune;

Greutate: 8g;

Mod de ambalare: 10buc/plic

Gramaj
8 gr
Lungime
7.5 cm
Tip
Shad
Relax
No reviews

Producatori

Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.