x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Shad Hitfish Bleakfish, Culoare R17, 7.5cm, 7buc/plic

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Shad Hitfish Bleakfish, Culoare R17, 7.5cm,...

Shad Hitfish Bleakfish, Culoare R17, 7.5cm, 7buc/plic

Modelul Bleakfish este diponibil in dimensiunile de 7.5cm (3”) si 10.1cm (4”).

Varianta de 10cm este excelenta pentru pescuitul salaului si a stiucii datorita corpului foarte ingust, nervurilor de pe corp si a cozii care incepe sa lucreze chiar si la o recuperare foarte lenta.

110076-R17
In stoc furnizor
15,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Modelul Bleakfish este diponibil in dimensiunile de 7.5cm (3”) si 10.1cm (4”). Varianta de 10cm este excelenta pentru pescuitul salaului si a stiucii datorita corpului foarte ingust, nervurilor de pe corp si a cozii care incepe sa lucreze chiar si la o recuperare foarte lenta. Eficienta maxima a acestui model este atunci cand este pescuit cu greutati foarte mici dar se va comporta foarte bine si atunci cand se vor folosi greutati mai mari. Poate fi pescuita cu o montura articulata (carlig single / carlige offset + bila Cheburashka) sau armata cu un jig micro/jig. Gama variata de culori excelente pentru pestii rapitori din tara noastra. Acest model este fabricat dintr-un silicon mai tare de aceea le recomandam in pescuitul pe rauri.  Recomandam ca nalucile sa fie tinute in plicul original pentru a-si pastra mirosul si gustul cat mai mult timp. Datorita procesului de fabricare a acestor naluci (prin turnarea a doua culori o data) exista posibilitatea ca produsul final sa difere de cel afisat in poza. De asemenea pot exista diferente de culoare intre nalucile din acelasi pachet (la modelele din doua culori)

Toate nalucile soft HITFISH sunt fabricate folosind tehnologie japoneza, dintr-un material puternic si flexibil GUMEXIM, ce au o aroma realista speciala (Scene & Taste). Trasatura lor distinctiva constand in faptul ca in compozitia siliconului a fost inclusa o varietate de arome si aditivi. Din acest motiv, daca pestele nu observa imediat “captura”, mirosul natural poate atrage pradatorul de la o distanta mai mare. Fiecare model are propriul sau joc unic, ceea ce il face pe pradator sa creada ca in fata lui este o prada usoara.

Lungime : 7.5cm (3”)
Greutate : 2.4gr
Tip naluca : shad
Recomandat la :  biban, salau, stiuca, bass
Mod de ambalare : 7buc/plic
Jig / Microjig recomandat : 2/0 sau 3/0

Tip
Shad
Gramaj
2.4 g
Lungime
7.5 cm

No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.