x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Lanseta Daiwa N'Zon Z Power Feeder, 3.60m, 150g, 3+3buc

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Lanseta Daiwa N'Zon Z Power Feeder, 3.60m,...

Lanseta Daiwa N'Zon Z Power Feeder, 3.60m, 150g, 3+3buc

Lanseta Daiwa N'Zon Z Power Feeder, 3.60m, 150g, 3+3buc

Lansete feeder clasice cu tronsonul manerului puternic si actiune foarte rapida. Aceste lansete prezinta un echilibru extrem de bun si ofera rezerve enorme de putere, pentru a arunca precis momitoare grele in zona tinta.

D.11138.366
IN STOC FURNIZOR
1.268,84 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Lanseta Daiwa N'Zon Z Power Feeder, 3.60m, 150g, 3+3buc

Lansete feeder clasice cu tronsonul manerului puternic si actiune foarte rapida. Aceste lansete prezinta un echilibru extrem de bun si ofera rezerve enorme de putere, pentru a arunca precis momitoare grele in zona tinta. Alegerea potrivita, atunci cand pescuiesti in curent puternic sau pe distante lungi. Aceste lansete sunt echipate cu inele ceva mai mari pe varfurile quiver, care permit cu usurinta utilizarea de shock leader. 

Blanc-ul este fabricat din HVF® carbon, dispune de inele Titanium Oxid (sunt rezistente la uzura si influenteaza pozitiv distantele de lansare, permitand culisarea lina a firului, eliminand riscul formarii buclelor nedorite), iar cotorul este imbracat EVA dens. Vine cu trei varfuri din fibra de carbon de rezerva, ce sunt colorate dupa noul sistem de crestere al vizibilitatii, imbunatatind semnalizarea in faza de muscatura. Tinand cont de design-ul si finisajele de care dispune aceasta serie de lansete, putem spune ca sunt de exceptie.

In contrast cu lansetele normale din fibra de carbon cu un continut ridicat de rasina in spatiul dintre fibrele de carbon, DAIWA HVF sunt confectionate dintr-un compus din fibra de carbon cu rasina mai putina, numit HVF - cum rasina are o greutate mare, lansetele din HVF sunt mai condensate, mai usoare si ofera o actiune rapida.

V-Joint este o imbinare speciala pe spigot - spigot-ul si blanc-ul sunt facute dintr-un material BIAS special din fibra de carbon, exclusiv folosit de Daiwa. Fibrele de carbon urmeaza un unghi de 45 de grade. Consecinta este o imbinare mai subtire si o curba perfecta. Echipate cu inele usoare Titanium Oxid, mandrina Fuji si maner finisat EVA, aceste lansete moderne ofera rezerve mari de putere.

NOTA: Lanseta se comercializeaza impreuna cu trei varfuri de semnalizare din carbon. Producatorul Daiwa nu specifica puterea de aruncare exprimata in oz sau in grame, pentru fiecare varf de semnalizare in parte. Cele trei varfuri de rezerva sunt ambalate intr-un tub protector de plastic.

Caracteristici:

  • Lungime: 3.60m;
  • Lungime de transport: 129cm;
  • Numar tronsoane: 3;
  • 3 x varf de semnalizare carbon;
  • Putere de aruncare: 150g;
  • Actiune: rapida;
  • Blanc: carbon fibra HVF(R);
  • 14 inele Titanium Oxid;
  • Mandrina Fuji;
  • Maner EVA;
  • Husa din material textil inclusa;
  • Greutate: 245g.
 
Tip
Lansete Feeder
Lungime
3.60 m
Segmente
3 Bucati
Nou

No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.