LANSETA DAIWA 2BUC.CAST.IZM CARP 3,90M/3,50LBS Mareste

Lanseta Daiwa 2buc Cast Izm Carp 3.90m 3.50lbs

Daiwa Daiwa

D.11914.390

Nou!

Incredibil de puternice şi precise - acestea sunt caracteristicile care au fost vizate la proiectarea lansetelor Cast'Izm Carp.

Detalii

1 239,07 lei

TVA inclus

Oriunde in Romania

Livrare in 48 ore.

Plata la destinatie

Transport gratuit peste 200 lei.

Cumpara de inca 200,00 lei pentru a obtine Transport Gratuit!

La construirea acestui blank, inginerii DAIWA s-au concentrat pe dezvoltarea proprietăților optime de lansare și un putere - astfel, Cast'Izm Carp sunt lansete relativ mai grele, dar care permit distanțe de lansare extreme și oferă rezerve de putere enorme, pentru a controla un pește de talie mare pe distanțe extreme. La testele pentru lansări, pescarii echipei noastre au realizat cu ușurință distanțe de peste 100 m, cu lansetele de 12ft.! Construcţia X45 din fibră de carbon, în combinație cu ranforsarea cu Kevlar oferă rezistenţă sporită la solicitările de torsiune, ajutând la obţinerea lansărilor precise.
Fibra de Kevlar în plus asigură o rezervă de putere de necrezut pentru a forța fiecare drill. Îmbinarea V-Joint asigură o curbă îndoire optimă, care distribuie sarcina uniform pe întregul blank. Inelul de plecare de 50mm optimizează în plus distanța de lansare. Cast'Izm Carp cu siguranță va convinge fiecare pescar, ce vizează distanțele extreme.

- Blank carbon fibră HVF®
- întărit cu kevlar
- Blank extrem de solid
- Inele Fuji® K-Alconite
- Inel de plecare de 50mm
- Îmbinare V-Joint® put-over
- Fibră carbon X45®
- Mandrină Fuji® DPS
- Husă pentru transport exclusivistă

Daiwa

Producători

Accept

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.