x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Dumbell FeederX Metod Feeder Mini, Capsuna & Betaina, 7mm, 60buc

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Dumbell FeederX Metod Feeder Mini, Capsuna & Betaina, 7mm, 60buc

Dumbell FeederX Metod Feeder Mini, Capsuna & Betaina, 7mm, 60buc

FeederX pune la dispozitia pescarilor una din cele mai eficiente momeli in pescuitul la crap cu Method Feeder ori momitor.

PLF040
Disponibil
15,90 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Forma, culorile, textura, marimea si aromele au fost alese in urma a doi ani de teste pe o mare varietate de ape atat salbatice cat si private, atat in tara cat si in afara tarii. In decursul testelor facute s-au prins mii de crapi de diferite marimi si chiar un numar insemnat de pesti cu o greutate de peste 10kg fapt ce denota ca este o momeala eficienta atat la peste mic cat si la peste mare. Datorita formei si texturii pot fi folosite in toate montajele; pe fir de par cu opritor clasic, cu inel siliconic, cu quick stop cat si cu bait sting.

Cele trei culori disponible acopera toate conditiile pe care le putem intalni in partidele noastre de pescuit cum sunt apele adanci, ape cu transparenta redusa, ape tulburi ori ape foarte limpezi.

Aromele selectate au dat cele mai bune rezultate in urma testelor facute atat la peste mare cat si la peste de talie mica ori medie, atat pe ape private cat si pe ape publice.

Marimea si flotabilitatea asigura o mecanica perfecta atunci cand se folosesc carlige cu marimi intre nr. 14 si nr. 10 iar pentru carligele mai mici si usoare se poate folosi montajul cu bait sting.

Mod de ambalare: 60buc/ borcan
Marime: 7mm

Tip
Pop-up
Aroma
Capsuna / Betaina
Marime
7mm
Cantitate
60bucati
FeederX

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.