FeederX - Metod Feeder Mini Dumbell Strawbeery & Betain Mareste

FeederX - Metod Feeder Mini Dumbell Strawbeery & Betain 60buc

FeederX

PLF040

Nou!

FeederX pune la dispozitia pescarilor una din cele mai eficiente momeli in pescuitul la crap cu Method Feeder ori momitor.

Detalii

Warning: Last items in stock!

14,50 lei

TVA inclus

Oriunde in Romania

Livrare in 48 ore.

Plata la destinatie

Transport gratuit peste 200 lei.

Cumpara de inca 200,00 lei pentru a obtine Transport Gratuit!

Forma, culorile, textura, marimea si aromele au fost alese in urma a doi ani de teste pe o mare varietate de ape atat salbatice cat si private, atat in tara cat si in afara tarii. In decursul testelor facute s-au prins mii de crapi de diferite marimi si chiar un numar insemnat de pesti cu o greutate de peste 10kg fapt ce denota ca este o momeala eficienta atat la peste mic cat si la peste mare. Datorita formei si texturii pot fi folosite in toate montajele; pe fir de par cu opritor clasic, cu inel siliconic, cu quick stop cat si cu bait sting.

Cele trei culori disponible acopera toate conditiile pe care le putem intalni in partidele noastre de pescuit cum sunt apele adanci, ape cu transparenta redusa, ape tulburi ori ape foarte limpezi.

Aromele selectate au dat cele mai bune rezultate in urma testelor facute atat la peste mare cat si la peste de talie mica ori medie, atat pe ape private cat si pe ape publice.

Marimea si flotabilitatea asigura o mecanica perfecta atunci cand se folosesc carlige cu marimi intre nr. 14 si nr. 10 iar pentru carligele mai mici si usoare se poate folosi montajul cu bait sting.

  • Mod de ambalare: 60buc/ borcan
  • Aroma:  Strawbeery & Betain
  • Marime: 7mm

FeederX

Producători

Accept

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.