x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Fir Monofilament Delphin Fin Strong Cat, Transparent, 0.50mm, 2000m

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Fir Delphin FIN Strong CAT 500m 0.50mm Transparent

Fir Monofilament Delphin Fin Strong Cat, Transparent, 0.50mm, 2000m

Un fir excelent pentru somn destinat pentru situatii extreme, care permite sa obtineti maximum de la echipamentul dumneavoastra.

Firul se remarca prin rezistenta marita la frecare, care este de mai multe ori mai mare fata de firele conventionale. In acest fel rezista excelent la frecarea firului de obstacole. 

500631150
La comanda 4-5 zile
205,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Un fir excelent pentru somn destinat pentru situatii extreme, care permite sa obtineti maximum de la echipamentul dumneavoastra. Firul se remarca prin rezistenta marita la frecare, care este de mai multe ori mai mare fata de firele conventionale. În acest fel rezista excelent la frecarea firului de obstacole. 

Dar cea mai importanta caracteristica a sa este elasticitatea exceptionala. Aceasta caracteristica este cea mai substantiala la alegerea firului pentru somn, deoarece permite suprasolicitarea pe termen scurt a firului în situatiile limita, care apar în principal atunci cânt distanta dintre peste si lanseta este foarte scurta si apare o solicitare extrema la elasticitatea întregului ansamblu. STRONG CAT nu contine nici un fel de straturi de suprafata rezistente la uzura, a caror aplicare si procesul de aplicare diminueaza semnificativ rezistenta firului.

Portantele aferente diametrului: 0,50mm/31,7lbs 0,60mm/45,5lbs

Nota: Factorul limitativ al portantei firului este nodul. În cazul ca observati pe fir un nod nedorit, îndepartati imediat partea de fir pâna la nod si legati din nou montura de capat. Modul în care legam nodul pe fir influenteaza semnificativ portanta acestuia. De aceea strângerea nodului realizati-o încet. Locul în care realizati nodul umeziti-l temeinic sau ungeti-l cu preparatul FIN KNOT LOY (preparat pentru cresterea portantei în nod).

Garantia FIN: Datele de pe eticheta legate de diametrul firului si portanta sa sunt reale. La compararea cu firele concurente, va rog sa nu comparati datele de pe etichete! FIN va indica numai valorile reale. Toleranta admisa +/-10%.

Tip
Fire Monofilament
Lungime
Peste 1000m
Culoare
Transparent
Variante Fire
0.46-0.59mm
Delphin

No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.