x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Fir Monofilament Delphin Medusa, Transparent, 0.37mm, 22.0lbs, 1000m

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Fir Monofilament Delphin Medusa, Transparent,...

Fir Monofilament Delphin Medusa, Transparent, 0.37mm, 22.0lbs, 1000m

Fir pentru crap cu numele elocvent Medusa atrage la prima privire prin culoarea sa neobisnuita, care permite o contopire perfecta cu mediul de sub nivelul apei, unde devine practic invizibil.

Firul este acoperit 100% cu fluor carbon, fapt datorita caruia se remarca printr-o soliditate excelenta in nod, rezistenta la frecare si o suprafata extrem de neteda.

101001827
In stoc furnizor
103,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Fir pentru crap cu numele elocvent MEDUSA atrage la prima privire prin culoarea sa neobişnuită, care permite o contopire perfectă cu mediul de sub nivelul apei, unde devine practic invizibil. Firul este acoperit 100% cu fluor carbon, fapt datorită căruia se remarcă printr-o soliditate excelentă în nod, rezistenţă la frecare şi o suprafaţă extrem de netedă. Tocmai această combinaţie de proprietăţi face din el un fir universal pentru lansări lungi. Suprafaţa sa netedă şi moale asigură, că se va desfăşura de pe tambur foarte uşor iar la trecerea prin inele aproape că nu va crea nici-o rezistenţă. De asemenea vă puteţi baza pe el şi la pescuitul în condiţii mai grele şi la scoatere. MEDUSA este pur şi simplu un fir, care face faţă oricărei situaţii şi pe care crapii îl vor observa doar foarte greu sub nivelul apei.

Tip
Fire Monofilament
Lungime
Peste 1000m
Culoare
Transparent
Variante Fire
0.36-0.39mm
Delphin

No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.