Generalitati
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

-Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare.
-Produsele disponibile pe magazinul online nu sunt neaparat disponibile si in magazinul fizic.
-Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor sau pretului produselor.
-Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
-Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii telefonic de catre noi.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de site, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Situl www.accesorii-pescuit.ro l nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Declinarea responsabilitatii:
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Situl isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor sitului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de site de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Sitului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.karp.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte

Livrarea produselor:
Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 2-7 de zile de la data confirmarii Comenzii. Produsele pot fi trimise prin curierat rapid Bookurier la adresa de livrare, sau pot fi ridicate chiar din magazinul nostru.

ATENTIE! Stocurile din magazinul fizic difera de cele de pe magazinul online (site).

- pentru comenzile mai mari de 199 Lei transportul este gratuit;
- pentru comenzile cu valoarea sub 199 Lei, transportul este de 15 lei, indiferent de locatie, km exteriori sau greutate;

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.karp.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.karp.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.karp.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si site va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si conditii.

ATENTIE: La receptionarea coletului de la curieri, verificati integritatea produselor si a ambalajului. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat, care va fi inlocuit de noi. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat.Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare.

 

 


Producători

Accept

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.