x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Pop-up Select Baits, Mango

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Select Baits pop-up Mango
Select Baits pop-up Mango
Select Baits pop-up Mango
Select Baits pop-up Mango

Pop-up Select Baits, Mango

Pop-up-urile Select Baits au la baza un mix super-flotant.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant – deschideti orice borcan cu pop-uri  din oferta noastra, luati un pop-up si strangeti-l usor intre degete.

Veti vedea ca pop-up-ul este spongios, usor elastic.

Marime
  • 12 mm
  • 15 mm
SO1910FO
Produs disponibil cu alte optiuni
28,00 lei
cu TVA

Optiunile produsului Pop-up Select Baits, Mango

Caracteristica
Pret
Cantitate
Adauga
Marime:12 mm SO1910FO
28,00 lei
Marime:15 mm SO1915FO
28,00 lei
 

Mixul de calitate permite pop-up-ului sa-si pastreze flotabilitatea o perioada mai lunga de timp oferind chiar si dupa 24 ore aceeasi prezentare perfecta a momelii ca la inceput.

Chiar daca un pop-up miroase bine, nu inseamna mare lucru. Daca aromele alese de producator nu sunt identic naturale sau au ca baza solventi nepotriviti, s-ar putea sa fiti pusi in situatia de a va intreba de ce nu prindeti cu un pop-up pe a carui eticheta scrie ca foloseste o aroma cu care in trecut ati avut succes. Explicatia este simpla: mirosul poate fi acelasi, insa solventul si structura moleculara difera de la o aroma la alta.

 

Select Baits foloseste, pe cat posibil, arome care copiaza compozitia chimica a variantei naturale. In cazul aromelor sintetice, incercam sa folosim arome de la furnizori care colaboreaza in mod frecvent cu marii producatori de nade din Europa. In felul acesta suntem asigurati ca oferim clientilor nostri un nivel de calitate comparabil cu al celor mai buni din industria nadelor.

Cand nu folosim doua arome in aceeasi reteta de pop-up, incercam sa combinam arome cu solventi diferiti, chiar daca mirosul final este acelasi. Odata ajuns in apa, pop-up-ul va elibera aroma in etape diferite si pe termen lung, indiferent de temperatura acesteia.

Culoarea reprezinta poate cel mai frecvent criteriu dupa care pescarii isi aleg pop-up-urile. Cu totii avem culorile noastre preferate alese pe baza experientei sau, pur si simplu, a slabiciunilor personale. Acesta este si motivul pentru care oferim o paleta atat de larga de culori in oferta noastra de pop-up-uri, ca fiecare pescar sa-si gaseasca culoarea preferata.

Folosim coloranti puternici, originari din industria alimentara, care imprima o culoare vie si rezistenta la apa.   

Multi pescari considera pop-up-urile indispensabile - si au dreptate. E bine sa ai intotdeauna cateva cutii cu pop-up-uri la tine, pentru orice situatie. Pescuiti corect si pop-up-urile Select Baits va vor da rezultate.

Aroma: Mango

Culoare: orange (portocaliu)

Cantitate: 12mm(60 bucati) - 15mm(30 bucati)

Tip
Pop-up
Aroma
Mango
Marime
12 mm
15 mm
Cantitate
80 Bucati
Select Baits

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.