x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Set Avertizori Prologic Electronici Smx Mkii Bite Blue + Statie

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Set Avertizori Prologic Electronici Smx Mkii...

Set Avertizori Prologic Electronici Smx Mkii Bite Blue + Statie

Prologic SMX MKII este un set de avertizori testat pe o perioada de lung timp, avand ca tinta un produs unic cu un design modern.

Preluand informatiile oferite de pescarii de crap profesionisti, tehnicienii de la Prologic au reusit sa obtina un corp compact cu o carcasa realizata din ABS de calitate superioara, cu o rezistenta exceptionala la intemperii si socuri mecanice.

A.PRO.72660
Stoc epuizat
881,08 lei
cu TVA

 

Prologic SMX MKII este un set de avertizori testat pe o perioada de lung timp, avand ca tinta un produs unic cu un design modern. Preluand informatiile oferite de pescarii de crap profesionisti, tehnicienii de la Prologic au reusit sa obtina un corp compact cu o carcasa realizata din ABS de calitate superioara, cu o rezistenta exceptionala la intemperii si socuri mecanice.

Avertizorii sunt prevazuti cu butoane pentru reglarea volumului ( V ), pentru reglarea tonului ( T ) si pentru reglarea sensibilitatii ( S ), atat tonul cat si sensibilitatea dispunand de niveluri de setare separate.  Cea mai importanta caracteristica a acestor avertizori este faptul ca pot sesiza orice fel de trasatura, acestia fiind prevazuti cu o banda magnetica PTFE.

Fiecare avertizor este prevazut cu un compartiment special conceput pentru conectarea mufei jack de 2.5mm si "snag ears" extensibile ce impiedica deteriorarea lansetei atunci cand intampinam trasaturi puternice. Sunt prevazuti cu filet universal, putand fi atasati pe orice tip de suport sau rod pod.

Statia este prevazuta cu un buton pentru reglarea volumului (V) si un buton pentru reglarea modului de functionare (M), aceasta beneficiand de dou moduri de funcionare (silentios/vibratie). Cu siguranta noii avertizori + statie de la Prologic vor impresiona de la prima vedere, acestia fiind un partener de incredere in pescuitul crapului.

    5 x setari de volum + mod silentios;
    4 x setari de senzitivitate;
    7 x setari de ton;
    Waterproof;
    LED drop back;
    Ton drop back;
    Last bite/memory function;
    Mod silentios/vibratie;
    Lumia de noapte;
    Statia functioneaza cu 2 x baterii AAA de 1.5V (nu sunt incluse);
    Avertizorii functioneaza cu 2 x baterii AAA de 1.5V (nu sunt incluse).

Tip
Avertizori

No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.